Hacron Groen Achtergrond

SROI

Maatschappelijke meerwaarde.....

Hacron wil de Achterhoek een beetje mooier maken; groener, schoner én sociaal mooier.

Wij zien de meerwaarde in het ondernemen met winst voor iedereen; voor mens, maatschappij én voor de eigen organisatie.

Dit doen we door als team de mouwen op te stropen en aan de slag te gaan! Een team dat bestaat uit een mix van reguliere medewerkers en mensen met een bijzondere positie op de arbeidsmarkt. Samen realiseren we een perfecte dienstverlening bij onze opdrachtgevers. 

Vanuit Hacron Groen vertrekken wij met ruim 170 collega's vanaf 5 locaties in de regio naar diverse groenprojecten; van tuinaanleg en onderhoud voor bedrijven en particulieren tot het onderhoud van gemeentelijk groen. Van boomverzorging tot het groot - en specialistisch onderhoud van ruim 250 voetbalvelden.

Vanuit Hacron Schoon verzorgen wij met ruim 100 collega's de dagelijkse schoonmaak en specialistische schoonmaak bij onze opdrachtgevers in de regio; van sanitair, kantoren en verkeersruimten. Van glasbewassing tot vloeronderhoud en gevelreiniging.

Onze opdrachtgevers zijn stuk voor stuk organisaties die sociaal willen ondernemen; die de meerwaarde zien in het ondernemen met winst voor iedereen; voor mens en maatschappij. Organisaties die meerwaarde zien in het laten participeren van mensen met een bijzondere positie op de arbeidsmarkt

De bij Hacron Groen geldende richtlijnen staan verwoord in de beleidsverklaring, welke hier te downloaden is.

   

Hacron behoort tot het Vebego-concern. Een internationaal opererend familiebedrijf actief in de schoonmaak, gezondheidszorg en facilitaire dienstverlening. Als onderdeel van het concern koppelt Hacron Groen haar lokale betrokkenheid met de brede kennis een kwaliteit op internationaal niveau. Binnen het concern werkt Hacron Groen intensief samen met zusterbedrijven Hacron Schoon,  Axent Groen en Berkelgroen.


SROI en invullen quotumverplichting
Hacron Groen helpt u graag bij de invulling van uw Social Return on Investment (SROI) verplichting.
Hacron Groen kan de ingezette uren van een participatiemedewerker overdragen aan de opdrachtgever, zodat deze de uren kan mee laten tellen bij de quotumverplichting.
Ook bij aanbestedingsopdrachten kan Hacron ingeschakeld worden zodat de opdrachtgever voldoet aan de verplichte SROI inzet.

Lees hier hoe Hacron u helpt bij de invulling quotumverplichting en SROI

 

 

 

hacron groen, golden cirkel

 

hacrongroen hovenier, tuinbeheer

 

 

unieke achterhoekers, hacrongroen

 bind! hacron groen

de normaalste zaak hacron groen

 

social enterprise, hacrongroen

 

 

 

 

Hacron, doar ku'j van op an!

Bewust Maatschappelijk Betrokken!

 pso 3 hacron groen

 Wij hebben de derde, hoogste trede bereikt op de PSO ladder. De Prestatieladder Sociaal Ondernemen staat voor organisaties met het sociaal ondernemen hoog in het vaandel .

sbb hacron groen leerbedrijf

People..

begeleiding van en werkplekken voor mensen met een bijzondere positie op de arbeidsmarkt.

nl greenlabel hacron groen

Planet.. 

gebruik van duurzame materialen en verwerking.


Profit..

winst voor mens , maatschappij én eigen organisatie.

Hacron Groen
Papenweg 3
7137 MV Lievelde
Tel: 0544 39 52 00
info@hacrongroen.nl