Hacron Groen Achtergrond

Milieuvriendelijk verwijderen van groene aanslag

Ook voor het milieuvriendelijk verwijderen van groene aanslag met een biologisch afbreekbare methode bent u bij Hacron Groen aan het juiste adres. Samen met onze partner Bioclean Nederland B.V. verwijderen we groene en atmosferische aanslag. Deze methode passen we toe bij onder meer het reinigen van gevels, muren, wanden, bestratingen, terrassen, balkons en balustrades. Maar ook bij het schoonmaken van speeltoestellen en tuinmeubilair. Download brochure Milieuvriendelijke Reiniging

      
   
   

 

       

Capaciteit in de Winterperiode...

Tijdens de winterperiode is er te weinig werk in het groen om alle medewerkers aan het werk te houden. We laten ze liever niet zonder werk thuis zitten. Juist onze medewerkers zijn enorm gebaat bij regelmaat in het werk.
Van november tot en met maart willen we hun capaciteit graag op andere werkzaamheden inzetten. Denk aan inpakwerk, magazijnwerkzaamheden, productiewerk, aanleggen van voorraden van (half)fabrikaten etc etc.

Heeft u werkzaamheden binnen uw organisatie die zij prima voor u tijdens deze periode kunnen uitvoeren? En tegen een interessant wintertarief? Wij gaan graag met u hierover in gesprek. Een telefoontje of mail is genoeg: info@hacrongroen.nl

 

Regelen van het verkeer 

Hacron Groen is een samenwerking aangegaan met Europe Traffic Support, een professional in het professional in het verkeer. ETS levert gecertificeerde beroepsverkeersregelaars, waaronder medewerkers van Hacron Groen.

Bij wegwerkzaamheden, wegafsluitingen en evenementen. In opdracht van de (semi) overheid, wegbeheerders, politie, brandweer, evenementenorganisaties en bouwbedrijven. Graag leiden wij voor u het verkeer in juiste banen!

           

 

 

 

bioclean milieuvriendelijk reinigen hacrongroen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Hacron, doar ku'j van op an!

 

Onze brede dienstverlening bestaat uit:

 

Groenvoorziening
 
Gladheidsbestrijding
 
Onkruidbestrijding
 
Milieuvriendelijke reiniging groene aanslag
 
Capaciteit in de winter
 
Verkeersregelaars
 

 

 

 

 

Hacron Groen
Papenweg 3
7137 MV Lievelde
Tel: 0544 39 52 00
info@hacrongroen.nl