Hacron Groen Achtergrond

'Boss' undercover meegewerkt bij Hacron Groen voor programma SBS6

'Boss' undercover meegewerkt bij Hacron Groen voor programma SBS6

LIEVELDE – Als één van de Vebego bedrijven is Hacron Groen donderdag 2 november te zien in het programma Undercover Boss. Geheel vermomd heeft Vebego CEO Ronald Goedmakers een dag lang zijn handen uit de mouwen gestoken bij het groenvoorzieningsbedrijf.

Stel je voor dat je grote baas bij je op de werkvloer staat! Dat is het idee van Undercover Boss. Al jarenlang een gigantische succesformule in onder andere Amerika en Australië. Ook Nederland heeft nu een variant.

In de aflevering van 2 november neemt meewerkend voorman Gijs Mondria van Hacron Groen de ‘herintredende’ collega onder zijn hoede. Ronald werkt mee bij de aanplant van bomen en heesters op diverse plekken, hij versnippert snoeiafval en luncht met zijn ‘collega’s’  in de schaftkeet. Hij krijgt zo een uniek inkijkje in hoe het eraan toe gaat en wat er speelt binnen de bedrijven. De terugkoppeling of Ronald geschikt is voor dit werk is buitengewoon eerlijk. De werknemers hebben namelijk geen idee dat hun ‘nieuwe collega’ eigenlijk de hoogste baas is…

Undercover Boss NL op donderdag 2 november om 21:30 op SBS6.

zie ook:
streekgids
gelre fm, nieuws uit Oost Gelre
Aaltens nieuws
Dinxpers nieuws
weekkrant oost gelre
Schoonmaakjournaal
Servicemanagement
Professioneel schoonmaken

 

donderdag 26 oktober 2017
Categories: Persbericht
Persbericht: Donatie opbrengst taxussnoeisel aan KWF Kankerbestrijding, afdeling Berkelland.

Persbericht: Donatie opbrengst taxussnoeisel aan KWF Kankerbestrijding, afdeling Berkelland.

Lievelde – Twee vliegen in een klap; Hacron Groen doneert het bedrag dat zij ontvangen heeft voor het inzamelen van taxussnoeisel

aan KWF Kankerbestrijding, afdeling Berkelland.

 

In opdracht van Gemeente Berkelland onderhoudt Hacron Groen de openbare ruimte in de gemeente. In het najaar van 2016 is het taxussnoeisel ingezameld van verschillende begraafplaatsen in de gemeente. Jong taxussnoeisel bevat een basisgrondstof voor chemotherapie. Elke kubieke meter taxussnoeisel is goed voor 1 chemotherapie. Het taxussnoeisel heeft Hacron Groen aangeleverd aanStichting ‘Vergroot de Hoop’. Deze stichting zamelt landelijk zoveel mogelijk taxussnoeisel in om de grondstof te kunnen laten verwerken.

 

“Een geweldig initiatief waaraan wij als groenbedrijf graag onze bijdrage leveren”, aldus Richo te Kaat, regio uitvoerder Berkelland bij Hacron Groen Voor haar bijdrage aan snoeimateriaal heeft Hacron Groen het bedrag van 435 euro ontvangen. Een cheque ter waarde van dit bedrag is vandaag in ontvangst genomen door de heer Arthur Heister, voorzitter van KWF Kankerbestrijding, afdeling Berkelland. “Een mooie aanvulling op het ingezamelde bedrag tijdens de ‘SamenLoop voor Hoop’, ons wandelevenement voor betrokken deelnemers uit Berkelland en omstreken om geld in te zamelen voor onze Stichting”, aldus de heer Heister.

 

Ook voor de snoeiperiode in dit jaar willen de heren te Kaat en Heister zich, samen met de Gemeente Berkelland, inzetten om jong taxussnoeisel in te zamelen. Hiervoor zullen zij in het voorjaar de bewoners van de gemeente via de diverse media benaderen over de mogelijkheden van het inzamelen. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@hacrongroen.nl.

 

artikel in de Tubantia

artikel in Achterhoek Nieuws Berkelland

artikel in Streekgids

vrijdag 3 februari 2017
Categories: Persbericht

Hacron Groen
Papenweg 3
7137 MV Lievelde
Tel: 0544 39 52 00
info@hacrongroen.nl